مصرف داروهای خاص قبل از لیزر دردسر آفرین است؟
🔸️اگر داروی خاصی دریافت می کنید به پزشک خود اطلاع دهید. اما در حالت کلی بعضی داروها سبب افزایش حساسیت پوست به نور می شوند از این دسته می توان بعضی از آنتی بیوتیک ها را نام برد. به همین علت توصیه می شود لیزر موهای زائد پس از درمان عفونت های میکروبی انجام شود. روآکوتان(برای جوش صورت) با توجه به دوز مصرفی نیز می تواند روی نتایج لیزر اثرگذار باشد و باید کنترل شود.
مراحل انجام لیزر موهای زائد
لیزر یک پرتوی نور متمرکز و تک رنگ است که از انرژی بسیار زیادی برخوردار است. وجود همین انرژی قابل کنترل باعث شده است تا مصارف زیادی برای لیزر در زمینه پزشکی به وجود بیاید. یکی از مفید ترین کاربردهای لیزر استفاده از آن برای از بین بردن موهای زائد است.
روش انجام لیزر مو با دستگاه لیزر موهای زائد به این گونه می باشد که این دستگاه برای هدف قرار دادن پوست، طول موج نور را ساطع می کند ، انرژی که از این طول موج نور حاصل می شود به پوست و ملانین رنگدانه مو انتقال می یابد.
برای حذف موهای زائد بدون آسیب رسانی به پوست، نور لیزر سلول های بنیادی پوست را که به فولیکول مو معروف هستند مورد هدف قرار دهد. فولیکول مو در قسمت برآمدگی مو قرار دارد.
اگر بخواهیم موضوع مذکور را کمی ساده تر و شفاف تر بیان کنیم باید بگوییم: در زمان استفاده از لیزر مو ، رنگدانه های ملانین موجود در مو این انرژی را جذب کرده و آن را به ریشه مو منتقل می کند. این انتقال انرژی باعث تخریب ریشه مو شده و شما را از شر موهای زائد خلاص می کند.
از آنجا که سطح پوست نیز رنگدانه ملانین دارد، در لیزر موهای زائد آنچه که مهم است، دریافت نور لیزر توسط رنگدانه مو است و نباید رنگدانه پوست نور لیزر را جذب کند. لیزر مو زمانی بدون عارضه است که به پوست صدمه نزند و تنها به فولیکول مو آسیب رسانده و آنرا بسوزاند.