درمان اسکار

سابسیژن درمان جای اسکار

سابسیژن درمان جای اسکار

درمان اسکار

مدت زمان مطالعه: 6 دقیقه

اگر جای زخمی دردناک، خارش دار یا ناخوشایند دارید، یا اگر حرکت شما را محدود می کند، تعدادی از درمان ها در دسترس هستند.

جای زخم ها را نمی توان به طور کامل از بین برد، اما اغلب می توان آنها را کمتر قابل مشاهده کرد.

پزشک عمومی ممکن است شما را برای درمان به یک متخصص پوست (متخصص پوست) یا یک جراح پلاستیک ارجاع دهد. برخی از درمان ها، مانند لیزر درمانی و تزریق استروئید، به طور گسترده در NHS در دسترس نیستند، بنابراین باید هزینه آنها را به صورت خصوصی پرداخت کنید.

استتار پوست (آرایش)

داروخانه ها لوازم آرایشی را می فروشند که به طور ویژه برای پوشاندن جای زخم طراحی شده است. می تواند به ویژه برای اسکارهای صورت مفید باشد.

اگر سطح پوست زیادی برای پوشاندن دارید و در انگلستان یا اسکاتلند زندگی می کنید، خدمات استتار پوست که توسط موسسه خیریه Changing Faces اداره می شود ممکن است بتواند به شما کمک کند. پزشک عمومی می‌تواند شما را به خدمات ارجاع دهد یا در برخی مناطق، می‌توانید خودتان را معرفی کنید.

متخصصان استتار پوست کاملاً آموزش دیده می توانند رنگ مناسبی برای رنگ پوست شما پیدا کنند و نحوه استفاده از آرایش را به شما آموزش دهند. ضد آب است و می تواند 2 یا 3 روز در جای خود بماند.

گاهی اوقات – به عنوان مثال، اگر بعد از عمل یک اسکار دارید یا یک وضعیت پوستی بد شکل دارید – ممکن است بتوانید در NHS آرایش استتار کنید. شما باید این موضوع را با یک پزشک عمومی در میان بگذارید.

شما می توانید از طریق صفحه اینستاگرام دکتر نیلوفر خواجه پور با نحوه کار خانم دکتر بیشتر آشنا شوید.

ژل یا ورق سیلیکونی

ژل‌ها یا ورقه‌های سیلیکونی را می‌توان برای بهبود پوست (نه زخم‌های باز) برای کمک به نرم شدن و صاف کردن جای زخم استفاده کرد. آنها همچنین می توانند خارش و ناراحتی را تسکین دهند.

برای اثربخشی، ژل ها یا ورقه های سیلیکونی باید به مدت 12 ساعت در روز به مدت حداقل 3 ماه روی جای زخم قرار داده شوند. قابل شستشو و استفاده مجدد هستند.

از یک پزشک عمومی، متخصص پوست یا داروساز بپرسید که آیا می توانند یک درمان اسکار بر پایه سیلیکون مناسب را برای شما توصیه کنند.

استروئیدها

استروئیدها نمی توانند جای زخم ها را به طور کامل از بین ببرند، اما می توانند ظاهر آنها را بهبود بخشند.

از تزریق کورتیکواستروئید می توان برای درمان برخی از اسکارهای کلوئیدی و هیپرتروفیک استفاده کرد.

این اسکار چندین بار تزریق می شود تا تورم کاهش یابد و آن را صاف کند. بسته به نوع اسکار، ممکن است نیاز به تکرار تزریق باشد.

تزریقات معمولاً در 3 نوبت به فاصله 4 تا 6 هفته برای ارزیابی پاسخ بدن شما انجام می شود. اگر جای زخم در حال بهبود باشد، درمان ممکن است برای چندین ماه ادامه یابد.

همچنین می توان از نوار آغشته به استروئید برای صاف کردن اسکارهای کلوئید استفاده کرد. این می تواند توسط پزشک عمومی یا متخصص پوست تجویز شود و به مدت 12 ساعت در روز استفاده شود.

لیزر درمانی

لیزر یا نور درمانی (پالس های نور) می تواند با هدف قرار دادن رگ های خونی موجود در بافت اسکار اضافی، قرمزی اسکار را کاهش دهد.

برای برخی از اسکارهای حفره‌دار، از جراحی لیزری (لیزر بازسازی) برای صاف‌تر کردن جای زخم استفاده می‌شود. این شامل استفاده از لیزر برای برداشتن لایه های بالایی پوست است که باعث تحریک تولید کلاژن در لایه های عمیق تر می شود.

اما مطالعات طولانی مدت زیادی برای اثبات اثربخشی و ایمنی لیزر درمانی وجود ندارد. اگر لیزر درمانی دارید، مطمئن شوید که فردی که آن را انجام می دهد یک پزشک کاملاً آموزش دیده با تجربه در بهبود جای زخم است

👩‍⚕️⁩ دکتر نیلوفر خواجه پور

💉 پوست، مو، زیبایی، لیزر⁣

جوانسازی پوست اصفهان

جهت کسب اطلاعات تماس و مشاوره رایگان و ثبت نوبت به بخش تماس با ما  مراجعه نمایید.
, , , , , , , , , , , ,
نوشتهٔ پیشین
درمان کلویید(گوشت اضافه)
نوشتهٔ بعدی
جوانسازی هالیوودی با لیزر هانی کمب

ارتباط با ما

اصفهان، خیابان محتشم کاشانی، روبروی خیابان جمال زاده، ساختمان امین 3، طبقه اول، واحد3
𝟎𝟑𝟏𝟑𝟔𝟐𝟗𝟓𝟖𝟖𝟏
𝟎𝟗𝟏𝟒𝟎𝟎𝟏𝟑𝟓𝟓𝟖

آمار بازدید سایت

  • 1
  • 53
  • 24
  • 105
  • 52
  • 580
  • 2,453
  • 40,979
  • 85,249
  • 47,528

پست های مرتبط

دکتر نیلوفر خواجه پور | پزشک جوانسازی پوست در اصفهان | جوانسازی صورت اصفهان

راهنمای مزوتراپی مو

راهنمای مزوتراپی مو مزوتراپی مو در اصفهان اگر شما فردی هستید که تا به حال با ریزش مو یا ریزش شدید مو مواجه شده اید، به احتمال زیاد فردی در مقطعی مزوتراپی را توصیه کرده است. روشی که برای اولین…
Read More
منافذ باز پوست صورت

منافذ باز پوست صورت|عوامل ایجاد

منافذ باز پوست صورت (که به عنوان منافذ چربی هم شناخته می‌شوند) معمولاً به عنوان “پوره‌ها” نیز معروف هستند و باعث ایجاد چالش‌های ظاهری می‌شوند. این منافذ باز معمولاً در مناطقی از صورت مانند بین انف و لبهای فوقانی و…
Read More

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.

فهرست